Publikavimo data: 2024-06-22
Dešra ir sūris tortilijoje
Tortilija - plona plokščia duona iš miltų, dažniausiai kukurūzų arba kviečių, yra nacionalinis Meksikos ir Centrinės Amerikos patiekalas. Vietos gyventojai miltines tortilijas kepa nuo seniausių laikų. Jų paruošimas neužtrukdavo ilgai, nereikėdavo didelio produktų rinkinio ir jos būdavo ilgai laikomos.
Žingsnis 1
Dešrą perpjaukite išilgai į dvi dalis.
Žingsnis 2
Ant tortilijos užtepkite sūrio, dešros ir majonezo.
Žingsnis 3
Suvyniokite plokščią duoną.
Žingsnis 4
Įkaitinkite kepsninę ir iš abiejų pusių apkepkite tortiliją. Sūris viduje turėtų išsilydyti, o tortilija šiek tiek paruduoti. Paruošta.
Kategorijos