Dešra ir sūris tortilijoje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Dešra ir sūris tortilijoje

Tortilija - plona plokščia duona iš miltų, dažniausiai kukurūzų arba kviečių, yra nacionalinis Meksikos ir Centrinės Amerikos patiekalas. Vietos gyventojai miltines tortilijas kepa nuo seniausių laikų. Jų paruošimas neužtrukdavo ilgai, nereikėdavo didelio produktų rinkinio ir jos būdavo ilgai laikomos.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
315 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dešra ir sūris tortilijoje Žingsnis 1
Dešrą perpjaukite išilgai į dvi dalis.

Žingsnis 2

Dešra ir sūris tortilijoje Žingsnis 2
Ant tortilijos užtepkite sūrio, dešros ir majonezo.

Žingsnis 3

Dešra ir sūris tortilijoje Žingsnis 3
Suvyniokite plokščią duoną.

Žingsnis 4

Dešra ir sūris tortilijoje Žingsnis 4
Įkaitinkite kepsninę ir iš abiejų pusių apkepkite tortiliją. Sūris viduje turėtų išsilydyti, o tortilija šiek tiek paruduoti. Paruošta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos