Dešrelės pitos duonoje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Dešrelės pitos duonoje

Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
7 min.
Kalorijos
314 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.7/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dešrelės pitos duonoje Žingsnis 1
Dešreles perpjaukite per pusę.

Žingsnis 2

Dešrelės pitos duonoje Žingsnis 2
Supjaustykite ploną pitą gabaliukais, kurių viena pusė turi būti lygi dešros ilgiui.

Žingsnis 3

Dešrelės pitos duonoje Žingsnis 3
Kiekvieną pitos gabalėlį aptepkite šaukštu majonezo ir kečupo.

Žingsnis 4

Dešrelės pitos duonoje Žingsnis 4
Kiekvieną dešrelę suvyniokite į pitą, kaip parodyta paveikslėlyje.

Žingsnis 5

Dešrelės pitos duonoje Žingsnis 5
Kepkite iš visų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 6

Dešrelės pitos duonoje Žingsnis 6
Į stalą patiekite karštus suktinukus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos