Dešrelės pitos duonoje su korėjietiškomis morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Dešrelės pitos duonoje su korėjietiškomis morkomis

Dešros užkandis pitos duonoje su morkomis, šviežiais agurkais ir pomidorais - tai patiekalas, kuris patiks visiems šeimos nariams. Toks užkandis puikiai pakeičia sumuštinius ir bandeles. Jei anksčiau dešrelių pitoje buvo galima rasti tik greitojo maisto parduotuvėse, dabar tai įprastas patiekalas bet kurios šeimininkės virtuvėje.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Dešrelės pitos duonoje su korėjietiškomis morkomis Žingsnis 1
Ištepkite pitą ir išdėliokite salotų lapą, tada agurkus, pomidorus ir korėjietiškas morkas, pagal skonį patepkite majonezu, kečupu ir garstyčiomis. Ant viršaus uždėkite dešros.

Žingsnis 2

Dešrelės pitos duonoje su korėjietiškomis morkomis Žingsnis 2
Tvirtai suvyniokite pitą, stengdamiesi, kad kraštai būtų tvarkingi ir įdaras neišbyrėtų. Kepkite įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita duona, karšti užkandžiai, paprasti, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, islandy, užkandžiai, receptų knyga

Kategorijos