Publikavimo data: 2024-06-23
Dešros filo
Dešreles fillo tešloje galima greitai ir lengvai paruošti. Garstyčios ir ananasai suteikia pikantiškumo. Filo - tai ploniausi nemielinės tešlos lakštai, panašūs į popierių. Ji dar vadinama tempiamąja tešla, nes yra ištempiama iki minimalaus storio. Ji ypač plačiai naudojama Vidurinės Azijos virtuvėje.
Žingsnis 1
Suformuokite ritinėlius. Pirmąjį fillo lakštą padėkite ant darbinio paviršiaus ir patepkite aliejumi. Ant viršaus dėkite dar tris lakštus, taip pat pateptus sviestu. Šią krūvą supjaustykite į 4 dalis. Ant kiekvieno jų kampo dėkite po pusę dešros, garstyčių, uždenkite ananasais. Suvyniokite artimesnį galą, pirmiausia šonus, tada suvyniokite.
Žingsnis 2
Baigti gaminti. Sudėkite suktinukus į aliejumi pateptą kepimo indą ir 10 minučių pašaukite į 200 laipsnių Celsijaus įkaitintą orkaitę. Dėkite į lėkštę ir patiekite.
Kategorijos