Dešros filo pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Dešros filo

Dešreles fillo tešloje galima greitai ir lengvai paruošti. Garstyčios ir ananasai suteikia pikantiškumo. Filo - tai ploniausi nemielinės tešlos lakštai, panašūs į popierių. Ji dar vadinama tempiamąja tešla, nes yra ištempiama iki minimalaus storio. Ji ypač plačiai naudojama Vidurinės Azijos virtuvėje.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
304 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.22/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dešros filo Žingsnis 1
Suformuokite ritinėlius. Pirmąjį fillo lakštą padėkite ant darbinio paviršiaus ir patepkite aliejumi. Ant viršaus dėkite dar tris lakštus, taip pat pateptus sviestu. Šią krūvą supjaustykite į 4 dalis. Ant kiekvieno jų kampo dėkite po pusę dešros, garstyčių, uždenkite ananasais. Suvyniokite artimesnį galą, pirmiausia šonus, tada suvyniokite.

Žingsnis 2

Dešros filo Žingsnis 2
Baigti gaminti. Sudėkite suktinukus į aliejumi pateptą kepimo indą ir 10 minučių pašaukite į 200 laipsnių Celsijaus įkaitintą orkaitę. Dėkite į lėkštę ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos