Dešros filo pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Dešros filo

Dešreles fillo tešloje galima greitai ir lengvai paruošti. Garstyčios ir ananasai suteikia pikantiškumo. Filo - tai ploniausi nemielinės tešlos lakštai, panašūs į popierių. Ji dar vadinama tempiamąja tešla, nes yra ištempiama iki minimalaus storio. Ji ypač plačiai naudojama Vidurinės Azijos virtuvėje.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
304 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.22/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Dešros filo Žingsnis 1
Suformuokite ritinėlius. Pirmąjį fillo lakštą padėkite ant darbinio paviršiaus ir patepkite aliejumi. Ant viršaus dėkite dar tris lakštus, taip pat pateptus sviestu. Šią krūvą supjaustykite į 4 dalis. Ant kiekvieno jų kampo dėkite po pusę dešros, garstyčių, uždenkite ananasais. Suvyniokite artimesnį galą, pirmiausia šonus, tada suvyniokite.

Žingsnis 2

Dešros filo Žingsnis 2
Baigti gaminti. Sudėkite suktinukus į aliejumi pateptą kepimo indą ir 10 minučių pašaukite į 200 laipsnių Celsijaus įkaitintą orkaitę. Dėkite į lėkštę ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, sluoksniuotos tešlos gaminiai, vaisių desertai, grietinėlės ir pieno desertai, paprasta, bendri alergenai, braškių sezonas, receptų knyga, kepimas su grietine, kepimas su sūriu, kepimas su varške, kepimas su kakava, kepimas su vaisiais

Kategorijos