Publikavimo data: 2024-05-15
Dešros paplotėliai
Žingsnis 1
Supjaustykite dešreles atsitiktiniais gabalėliais.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite petražoles.
Žingsnis 3
Į gilų indą sudėkite dešreles ir žoleles, išmaišykite.
Žingsnis 4
Ant miltais pabarstyto paviršiaus iškočiokite nedidelį tešlos gabalėlį ir į jo vidurį sudėkite įdarą.
Žingsnis 5
Švelniai, bet tvirtai užspauskite abu pyrago kraštus, paslėpdami įdarą viduje.
Žingsnis 6
Gilioje keptuvėje įkaitinkite tiek aliejaus, kad jo užtektų pusei pyragaičių aukščio. Kiškite pyragėlius į karštą aliejų siūlėmis žemyn. Kepkite apie 5 minutes, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 7
Kai pyragaičiai iš vienos pusės pakankamai apkeps, apverskite juos į antrąją pusę ir vėl kepkite, kol apskrus.
Žingsnis 8
Pyragėlius perkelkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius. Pyragėlius galima patiekti!
Kategorijos