Dešros paplotėliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Dešros paplotėliai

Gaminimo laikas
22 min.
Laikas virtuvėje
12 min.
Kalorijos
261 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
35 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dešros paplotėliai Žingsnis 1
Supjaustykite dešreles atsitiktiniais gabalėliais.

Žingsnis 2

Dešros paplotėliai Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite petražoles.

Žingsnis 3

Dešros paplotėliai Žingsnis 3
Į gilų indą sudėkite dešreles ir žoleles, išmaišykite.

Žingsnis 4

Dešros paplotėliai Žingsnis 4
Ant miltais pabarstyto paviršiaus iškočiokite nedidelį tešlos gabalėlį ir į jo vidurį sudėkite įdarą.

Žingsnis 5

Dešros paplotėliai Žingsnis 5
Švelniai, bet tvirtai užspauskite abu pyrago kraštus, paslėpdami įdarą viduje.

Žingsnis 6

Dešros paplotėliai Žingsnis 6
Gilioje keptuvėje įkaitinkite tiek aliejaus, kad jo užtektų pusei pyragaičių aukščio. Kiškite pyragėlius į karštą aliejų siūlėmis žemyn. Kepkite apie 5 minutes, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 7

Dešros paplotėliai Žingsnis 7
Kai pyragaičiai iš vienos pusės pakankamai apkeps, apverskite juos į antrąją pusę ir vėl kepkite, kol apskrus.

Žingsnis 8

Dešros paplotėliai Žingsnis 8
Pyragėlius perkelkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius. Pyragėlius galima patiekti!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos