Dietinės kalmarų salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Dietinės kalmarų salotos

Lengvos ir originalios dietinės kalmarų, pipirų ir žaliųjų svogūnų salotos yra lengvai ir nesudėtingai paruošiamos. Svarbiausia žinoti, kaip tinkamai išvalyti kalmarus: įmeskite juos į verdantį vandenį, palaukite, kol antrą kartą užvirs, ištraukite ir išvalykite odą bei vidų. Rinkdamiesi šias jūros gėrybes, būtinai atkreipkite dėmesį į mėsos po oda spalvą - ji turi būti šviesios kreminės spalvos. Tai reiškia, kad kalmarai nebuvo atitirpinti laikymo metu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
140 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (32 bal.)

Žingsnis 1

Dietinės kalmarų salotos Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Paprikas ir kalmarus supjaustykite griežinėliais, o svogūną - žiedais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite paprikas ir kepkite 4-5 minutes. Supilkite kalmarus ir kepkite dar 2-3 minutes.

Žingsnis 2

Dietinės kalmarų salotos Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite kalmarus, paprikas ir svogūnus į salotinę. Apšlakstykite salotas citrinos sultimis ir sojų padažu, pagardinkite pipirais ir gerai išmaišykite. Tada patiekalą 30-40 minučių padėkite į šaldytuvą, kad salotos gerai įsigertų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, jūros gėrybių salotos, kalmarų salotos, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, vakarienė, žaliasis sezonas, jūsų receptai, Naujųjų metų salotos, namų receptai, receptų knyga, konservuotų kukurūzų salotos, kiaušinių salotos, konservuotų žirnelių salotos, majonezo salotos, daržovių salotos, žaliųjų svogūnų salotos

Kategorijos