Domashniy pilka duona pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Domashniy pilka duona

Pagal šį receptą duona viduje būna minkšta, o išorėje - traški. Naminė duona yra daug skanesnė už įprastą parduotuvinę duoną. Išbandykite ir daugiau niekada nepirksite duonos iš parduotuvės.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
248 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
46 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Domashniy pilka duona Žingsnis 1
Supilkite visus sausus ingredientus į dubenį ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Domashniy pilka duona Žingsnis 2
Supilkite augalinį aliejų ir vandenį ir užminkykite tešlą.

Žingsnis 3

Domashniy pilka duona Žingsnis 3
Sudėkite duonos gabalėlius ant kepimo skardos, uždenkite rankšluosčiu ir padėkite į šiltą vietą 3 valandoms.

Žingsnis 4

Domashniy pilka duona Žingsnis 4
Tešlą šiek tiek iškočiokite, viršuje padarykite įpjovas ir palikite šiek tiek šiltoje orkaitėje, kad dar 30 minučių pakiltų.

Žingsnis 5

Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C ir kepkite duoną 50 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
miltų antrieji patiekalai, kepama orkaitėje ant kepimo skardos, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, duona, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, duona su salyklu, duona su ruginiais miltais, kepimas su ruginiais miltais, duona su sausomis mielėmis

Kategorijos