Publikavimo data: 2024-04-01
Duona ant pieno
Daugelis namų šeimininkių bent kartą yra kepusios duoną namuose. Kai kurios yra atradusios savo mėgstamiausią receptą ir periodiškai prie jo grįžta. Tai duonos su pienu kepimo receptas. Švelni ir oringa pieniška duona bus puikus priedas ne tik prie arbatos, bet ir prie bet kokio patiekalo. Duona yra labai kaloringas produktas. Joje gausu angliavandenių, kurie žmogaus organizmui suteikia neišsenkančias jėgų ir energijos atsargas. Pridėjus pieno, duona taps skanesnė ir minkštesnė.
Žingsnis 1
Paimkite gilų dubenį, suberkite į jį miltus, mieles, cukrų ir druską.
Žingsnis 2
Į dubenį supilkite pieną.
Žingsnis 3
Į tešlą įmaišykite minkštą sviestą.
Žingsnis 4
Minkykite tešlą iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Po to paimkite kepimo skardą, ant viršaus uždėkite pergamentinį popierių ir ant jo išdėliokite ruošinį.
Žingsnis 6
Padarykite kelias įpjovas ruošinio viduryje.
Žingsnis 7
Pašaukite duoną į įkaitintą 250 °C orkaitę ir kepkite 40-45 minutes, kol taps auksinė. Po to ištraukite ir leiskite šiek tiek atvėsti.
Kategorijos