Duona ir sūris pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Duona ir sūris

Visi mėgstame šviežiai iškeptą duoną. Kai duoną kepate namuose, visa virtuvė prisipildo jaukaus šilto aromato. O dar skaniau, kai tai ne paprasta duona, o minkšta bandelė su sūrio plutele. Tokią duoną galima valgyti su pienu arba arbata. Ji labai skani.
Gaminimo laikas
195 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
224 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
26 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 4/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Duona ir sūris Žingsnis 1
Mieles kartu su cukrumi supilkite į šiltą vandenį, kurio temperatūra turėtų būti apie 38 °C, ir palikite oparą 10-15 minučių.

Žingsnis 2

Duona ir sūris Žingsnis 2
Kai į tešlą pamažu įmaišysite persijotus miltus, tešla padidės ir pasidarys putota. Po to leiskite tešlai pailsėti 40 minučių.

Žingsnis 3

Duona ir sūris Žingsnis 3
Į tešlą suberkite tarkuotą sūrį.

Žingsnis 4

Duona ir sūris Žingsnis 4
Tešlą sudėkite į kepimo indą, iš anksto pateptą aliejumi. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C ir iškepkite tešlą.

Žingsnis 5

Duona ir sūris Žingsnis 5
Po 40 minučių duoną išimkite ir leiskite jai atvėsti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos