Duona su petražolėmis ir saldžiaisiais kukurūzais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Duona su petražolėmis ir saldžiaisiais kukurūzais

Šiuo receptu su manimi pasidalijo mano močiutė, dabar dalinuosi juo su jumis.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
220 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
31 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.22/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Duona su petražolėmis ir saldžiaisiais kukurūzais Žingsnis 1
Išsijokite speltų miltus.

Žingsnis 2

Duona su petražolėmis ir saldžiaisiais kukurūzais Žingsnis 2
Sumaišykite šiltą vandenį su cukrumi. Įdėkite mieles ir ištirpinkite jas saldžiame vandenyje. Įberkite 2 valgomuosius šaukštus speltų miltų. Kruopščiai išmaišykite ir palikite šiltoje vietoje 30 minučių. Į likusius miltus įpilkite augalinio aliejaus, druskos ir oparą.

Žingsnis 3

Duona su petražolėmis ir saldžiaisiais kukurūzais Žingsnis 3
Užminkykite minkštą tešlą. Uždenkite dubenį rankšluosčiu ir palikite šiltoje vietoje 1 valandai.

Žingsnis 4

Susmulkinkite petražolių žalumynus. Atidarykite saldžiųjų kukurūzų skardinę ir nusausinkite skystį.

Žingsnis 5

Duona su petražolėmis ir saldžiaisiais kukurūzais Žingsnis 5
Tešlą iškočiokite į tešlos lakštą. Ant tešlos lakšto paskleiskite petražoles ir kukurūzus. Užlenkite kraštus kaip galetės ir susukite.

Žingsnis 6

Duona su petražolėmis ir saldžiaisiais kukurūzais Žingsnis 6
Į darbo paviršių suberkite ruginius miltus ir suminkykite tešlą su petražolėmis ir kukurūzais. Suformuokite duoną ir 30 minučių pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos