Duona su šprotais ir marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Duona su šprotais ir marinuotais agurkais

Šprotai - tai konservai, kurie gaminami ne tik iš mažų plaukiojančių žuvų, bet ir iš Baltijos silkių, Juodosios jūros šprotų ir Atlanto silkių. Pagrindinis šprotų ilgio kriterijus. Žuvys turi būti ne ilgesnės kaip 12 cm. Kokia šprotų valgymo nauda? Konservuose yra daug aminorūgščių ir vitaminų, jie yra gera trombozės ir diabeto profilaktika. Šprotai yra mažai kaloringas maistas, todėl duona su šprotais ir marinuotais agurkais tinka net besilaikantiems dietos.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
172 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.38/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Duona su šprotais ir marinuotais agurkais Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite agurkus, nulupkite kelias skilteles česnako. Sudėkite ingredientus į blenderio dubenį, sudėkite lydytą sūrį ir varškę. Išplakite ingredientus iki masės.

Žingsnis 2

Duona su šprotais ir marinuotais agurkais Žingsnis 2
Gautą masę užtepkite ant kiekvienos duonos ir ant jos sudėkite šprotus.

Žingsnis 3

Duona su šprotais ir marinuotais agurkais Žingsnis 3
Duoną patiekite didelėje plokščioje lėkštėje, papuoštą šviežiomis petražolėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos