Publikavimo data: 2024-03-25
Duonos trupiniai
Švelnūs naminiai duoniukai yra labai skanus ir ekonomiškas desertas, kurį galės pasigaminti net pradedančioji šeimininkė. Šio skanėsto receptas labai paprastas. Jie gaunasi saldūs, nes į juos dedama cukraus. Gaminimui reikės duonos kepalo. Galite imti jau supjaustytą griežinėliais. Tokiu atveju gabaliukai bus lygūs, tvarkingi ir nesulūš, kaip pjaustant griežinėliais. Geriausia naudoti šviežią kepinį. Tuomet orkaitėje keptas paruoštas kepalas bus sultingas viduje ir traškus išorėje. Juos pagaminti labai paprasta.
Žingsnis 1
Paruoškite džiūvėsėlius. Kiekvieną gabalėlį plonai aptepkite sviestu. Dėkite gabalėlius ant kepimo skardos taip, kad sviestas būtų viršuje. Kiekvieną gabalėlį pabarstykite cukrumi. Įdėkite kepimo skardą į orkaitę. Kad nenusidegintumėte, geriau tai daryti su pirštinėmis. Kepkite 30 minučių. Kai duonos riekelės taps auksinės spalvos, išimkite skardą iš orkaitės.
Kategorijos