Duonos trupiniai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Duonos trupiniai

Švelnūs naminiai duoniukai yra labai skanus ir ekonomiškas desertas, kurį galės pasigaminti net pradedančioji šeimininkė. Šio skanėsto receptas labai paprastas. Jie gaunasi saldūs, nes į juos dedama cukraus. Gaminimui reikės duonos kepalo. Galite imti jau supjaustytą griežinėliais. Tokiu atveju gabaliukai bus lygūs, tvarkingi ir nesulūš, kaip pjaustant griežinėliais. Geriausia naudoti šviežią kepinį. Tuomet orkaitėje keptas paruoštas kepalas bus sultingas viduje ir traškus išorėje. Juos pagaminti labai paprasta.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
347 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
43 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Duonos trupiniai Žingsnis 1
Paruoškite džiūvėsėlius. Kiekvieną gabalėlį plonai aptepkite sviestu. Dėkite gabalėlius ant kepimo skardos taip, kad sviestas būtų viršuje. Kiekvieną gabalėlį pabarstykite cukrumi. Įdėkite kepimo skardą į orkaitę. Kad nenusidegintumėte, geriau tai daryti su pirštinėmis. Kepkite 30 minučių. Kai duonos riekelės taps auksinės spalvos, išimkite skardą iš orkaitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos