Publikavimo data: 2025-08-17
Eskimų bulvių pyragas.
Nesudėtingas receptas, kuris nepaliks abejingo nė vieno saldumynų mėgėjo!
Žingsnis 1
Susmulkinkite šokoladinius biskvitinius pyragaičius. Šaltą grietinėlę, cukraus pudrą, kakavą ir varškę išplakite iki vientisos masės. Įmaišykite kremą į biskvito trupinius.
Žingsnis 2
Sudėkite sausainių masę į ledinukų formą (arba bet kokią kitą formą) ir 2-3 valandoms įdėkite į šaldiklį.
Žingsnis 3
Paruoškite glajų: ištirpinkite šokoladą ir kakavos sviestą, supilkite augalinį aliejų ir išmaišykite. Išimkite pyragėlius iš šaldiklio ir iš karto juos glazūruokite panardindami į šokolado mišinį. Dėkite į šaldytuvą porai valandų, kol įdaras atitirps.
Kategorijos