Falafelių padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Falafelių padažas

Šis tahinos, česnakų ir citrinų sulčių falafelių padažas yra lengvas ir skanus. Česnakas suteikia aštrumo, o citrinų sultys - rūgštumo. Pagrindinis ingredientas - tahina, arba tahini, Artimųjų Rytų šalyse populiari sezamų pasta. Galite naudoti graikinių riešutų ar sezamų padažą arba žemės riešutų sviestą.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
431 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
39 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Falafelių padažas Žingsnis 1
Česnaką sutrinkite peiliu arba išspauskite per presą.

Žingsnis 2

Falafelių padažas Žingsnis 2
Tahiną sudėkite į dubenį. Sudėkite česnaką, vandenį, alyvuogių aliejų ir citrinos sultis.

Žingsnis 3

Falafelių padažas Žingsnis 3
Viską sumaišykite. Pagal skonį pagardinkite pipirais ir druska.

Žingsnis 4

Falafelių padažas Žingsnis 4
Paruoštą padažą sudėkite į dubenį ir papuoškite žiupsneliu paprikos. Paruošta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, kriaušių sezonas, obuolių sezonas, confit, uogienė, be bendrų alergenų, receptų knyga, uogienė su obuoliais, uogienė su apelsinais

Kategorijos