Publikavimo data: 2024-06-23
Filas su vištienos sparnais
Vištienos sparneliai naudojami daugelyje patiekalų. Kartu su traškia ir erdvia fillo tešla patiekalas yra labai apetitiškas. Rinkdamiesi vištienos sparnelius pirmenybę teikite atšaldytiems produktams, nes taip lengviau nustatyti jų šviežumą. Kokybiški sparneliai neturi tamsių dryžių, kraujo lašų, įbrėžimų ir lūžusių kaulų. Oda turi būti šviesiai mėlyna arba šviesiai rausva, balta spalva rodo balinimą cheminėmis medžiagomis.
Žingsnis 1
Marinuokite vištienos sparnelius. Paruoškite aromatinį džiovintų daržovių, ciberžolės, maltos paprikos ir džiovintų česnakų mišinį. Supilkite augalinį aliejų, sudėkite sparnelius, išmaišykite ir padėkite į šaldytuvą 1 valandai.
Žingsnis 2
Paruoškite sparnelius iš fillo tešlos. Supjaustykite fillo tešlą ilgomis 2-3 cm pločio juostelėmis. Išimkite sparnelius iš šaldytuvo ir kiekvieną jų uždenkite viena juostele. Dėkite ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos ir patepkite plaktu kiaušiniu. Dėkite į orkaitę 30-40 minučių, kol paruduos.
Kategorijos