Filas su vištienos sparnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Filas su vištienos sparnais

Vištienos sparneliai naudojami daugelyje patiekalų. Kartu su traškia ir erdvia fillo tešla patiekalas yra labai apetitiškas. Rinkdamiesi vištienos sparnelius pirmenybę teikite atšaldytiems produktams, nes taip lengviau nustatyti jų šviežumą. Kokybiški sparneliai neturi tamsių dryžių, kraujo lašų, įbrėžimų ir lūžusių kaulų. Oda turi būti šviesiai mėlyna arba šviesiai rausva, balta spalva rodo balinimą cheminėmis medžiagomis.
Gaminimo laikas
110 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
296 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Filas su vištienos sparnais Žingsnis 1
Marinuokite vištienos sparnelius. Paruoškite aromatinį džiovintų daržovių, ciberžolės, maltos paprikos ir džiovintų česnakų mišinį. Supilkite augalinį aliejų, sudėkite sparnelius, išmaišykite ir padėkite į šaldytuvą 1 valandai.

Žingsnis 2

Filas su vištienos sparnais Žingsnis 2
Paruoškite sparnelius iš fillo tešlos. Supjaustykite fillo tešlą ilgomis 2-3 cm pločio juostelėmis. Išimkite sparnelius iš šaldytuvo ir kiekvieną jų uždenkite viena juostele. Dėkite ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos ir patepkite plaktu kiaušiniu. Dėkite į orkaitę 30-40 minučių, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos