Filė su lašišos filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Filė su lašišos filė

Filo su lašišos filė - tai traškus pyragas su raudona žuvimi, sultingais špinatais ir sūriu. Šį sotų užkandį galima patiekti kaip savarankišką karštą patiekalą arba kaip malonų priedą prie puodelio karštos arbatos su citrina. Kreminio pyrago skonio derinys su citrusinėmis karšto gėrimo natomis pažadins apetitą net ir tiems, kurie nebuvo alkani.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
206 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Filė su lašišos filė Žingsnis 1
Apkepkite svogūnus. Keptuvėje ištirpinkite 1 valgomąjį šaukštą sviesto ir suberkite svogūnus. Porus troškinkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės. Baigiant kepti, pagal skonį pasūdykite.

Žingsnis 2

Paruoškite likusius ingredientus. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Grietinėlę ir du kiaušinius sumaišykite iki vientisos masės įdarui. Pagal skonį įberkite druskos.

Žingsnis 3

Filė su lašišos filė Žingsnis 3
Suformuokite tešlą. Likusį sviestą ištirpinkite mikrobangų krosnelėje ir išimkite tešlą. Apskritą kepimo indą išklokite kepimo pergamentu ir įdėkite į jį pirmąjį filė lakštą. Paskleiskite jį ant formos, patepkite šiltu aliejumi ir uždenkite kitu lakštu. Tą patį padarykite su kitais keturiais lakštais.

Žingsnis 4

Filė su lašišos filė Žingsnis 4
Surinkite pyragą. Ant tešlos dėkite žuvį. Pabarstykite tarkuotu sūriu. Ant viršaus tolygiai paskleiskite porus. Pabarstykite likusiu sūriu. Ant įdaro uždėkite šeštą tešlos lakštą ir patepkite sviestu. Pyragą kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos