Publikavimo data: 2024-06-23
Filė su paltuso filė
Filo su paltuso filė - originalus užkandis, pasižymintis sultingumu ir švelnumu. Šis žuvies pyragas tiesiog tirpsta burnoje ir, nepaisant didelio kaloringumo, suvalgomas labai greitai. Beje, keptas paltusas išsaugo daug daugiau naudingųjų savybių nei keptas ir puikiai tinka kepimui dėl mažo kaulų kiekio.
Žingsnis 1
Suformuokite tešlą. Patogiu būdu ištirpinkite sviestą ir išimkite tešlą. Kepimo formą išklokite kepimo pergamentu ir įdėkite į ją pirmąjį filė lakštą. Paskleiskite jį ant formos, patepkite šiltu sviestu ir uždenkite kitu lakštu. Tą patį pakartokite su kitais 4 lakštais.
Žingsnis 2
Surinkite ir iškepkite pyragą. Ant tešlos dėkite žuvį. Pabarstykite šviežiais krapais. Ant įdaro uždėkite šeštą tešlos lakštą ir aptepkite likusiu sviestu. Pyragą kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
Kategorijos