Filė su paltuso filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Filė su paltuso filė

Filo su paltuso filė - originalus užkandis, pasižymintis sultingumu ir švelnumu. Šis žuvies pyragas tiesiog tirpsta burnoje ir, nepaisant didelio kaloringumo, suvalgomas labai greitai. Beje, keptas paltusas išsaugo daug daugiau naudingųjų savybių nei keptas ir puikiai tinka kepimui dėl mažo kaulų kiekio.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
287 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.67/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Filė su paltuso filė Žingsnis 1
Suformuokite tešlą. Patogiu būdu ištirpinkite sviestą ir išimkite tešlą. Kepimo formą išklokite kepimo pergamentu ir įdėkite į ją pirmąjį filė lakštą. Paskleiskite jį ant formos, patepkite šiltu sviestu ir uždenkite kitu lakštu. Tą patį pakartokite su kitais 4 lakštais.

Žingsnis 2

Filė su paltuso filė Žingsnis 2
Surinkite ir iškepkite pyragą. Ant tešlos dėkite žuvį. Pabarstykite šviežiais krapais. Ant įdaro uždėkite šeštą tešlos lakštą ir aptepkite likusiu sviestu. Pyragą kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos