Fillo su lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Fillo su lašiša

Filo - tai plona tešla, naudojama kepant, kad sluoksniai būtų traškūs ir erdvūs. Tačiau ją taip pat galima naudoti žuviai kepti, todėl tai įdomus gana lengvos vakarienės variantas. Filo su lašiša taip pat yra labai sveikas patiekalas. Kepdama lašiša nepraranda didelio jodo kiekio, todėl ši žuvis naudojama kaip veiksminga skydliaukės ligų profilaktikos priemonė.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
234 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.65/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Fillo su lašiša Žingsnis 1
Paruoškite žuvies įdarą. Į lašišos gabalėlius įpilkite sojų padažo, citrinos sulčių ir maltų pipirų. Kruopščiai išmaišykite ir palikite marinuotis 10 minučių, retkarčiais pamaišydami, kad sojų padažas nenutekėtų ant dubens dugno.

Žingsnis 2

Fillo su lašiša Žingsnis 2
Paruoškite varškės įdarą. Varškę sumaišykite su smulkintais krapais, gerai išmaišykite, kad susidarytų vientisa masė.

Žingsnis 3

Fillo su lašiša Žingsnis 3
Iškepkite lašišą su įdaru fillo tešloje. Ant stalo padėkite fillo tešlos lakštą ir patepkite jį sviestu. Pirmiausia ant lakšto sudėkite marinuotą silkę, tada sūrio ir krapų įdarą. Suvyniokite į tešlą ir dėkite ant kepimo skardos taip, kad sūris būtų viršuje. Paviršių patepkite sviestu. Kepkite 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos