Publikavimo data: 2024-09-17
Fillo su lašiša
Filo - tai plona tešla, naudojama kepant, kad sluoksniai būtų traškūs ir erdvūs. Tačiau ją taip pat galima naudoti žuviai kepti, todėl tai įdomus gana lengvos vakarienės variantas. Filo su lašiša taip pat yra labai sveikas patiekalas. Kepdama lašiša nepraranda didelio jodo kiekio, todėl ši žuvis naudojama kaip veiksminga skydliaukės ligų profilaktikos priemonė.
Žingsnis 1
Paruoškite žuvies įdarą. Į lašišos gabalėlius įpilkite sojų padažo, citrinos sulčių ir maltų pipirų. Kruopščiai išmaišykite ir palikite marinuotis 10 minučių, retkarčiais pamaišydami, kad sojų padažas nenutekėtų ant dubens dugno.
Žingsnis 2
Paruoškite varškės įdarą. Varškę sumaišykite su smulkintais krapais, gerai išmaišykite, kad susidarytų vientisa masė.
Žingsnis 3
Iškepkite lašišą su įdaru fillo tešloje. Ant stalo padėkite fillo tešlos lakštą ir patepkite jį sviestu. Pirmiausia ant lakšto sudėkite marinuotą silkę, tada sūrio ir krapų įdarą. Suvyniokite į tešlą ir dėkite ant kepimo skardos taip, kad sūris būtų viršuje. Paviršių patepkite sviestu. Kepkite 20 minučių.
Kategorijos