Publikavimo data: 2024-06-23
Filo keptuvėje "Multicooker
Fillo tešlos skonis yra gana blankus ir neutralus, todėl iš jos galima gaminti ir puikius desertus, ir įvairius sotus pyragus. Pavyzdžiui, tradicinį bulgarų patiekalą banitsa galima gaminti iš fillo tešlos daugiafunkcinėje keptuvėje. Jis gaunamas neįtikėtinai minkštas ir labai skanus pyragas, o dėl tokio gaminimo būdo jis išlieka labai sultingas. Dirbant su vienu tešlos lakštu, kitus lakštus reikia uždengti šiek tiek drėgnu skudurėliu, kad jie neišdžiūtų - tai svarbu.
Žingsnis 1
Paruoškite pyrago pagrindą. Sumaišykite bryndzą su dviem kiaušiniais. Kiekvieną tešlos sluoksnį patepkite augaliniu aliejumi, ant tešlos paskirstykite 2-3 valgomuosius šaukštus įdaro, suformuokite tvirtą ritinį.
Žingsnis 2
Paruoškite pyragą. Likusiu augaliniu aliejumi patepkite multicookerio dubenį. Į dubenį sandariai sudėkite paruoštas bandeles, suvyniokite jas sraigės forma. Sudėkite grietinę su likusiais kiaušiniais ir išmaišykite. Padažą tolygiai supilkite ant suktinukų. Kepkite multicooker keptuvėje "kepimo" režimu 70 minučių.
Kategorijos