Žingsnis 1
Šokoladą ištirpinkite vandens vonelėje. Didelį puodą su vandeniu pastatykite ant vidutinės ugnies ir užvirinkite. Tada į jį įdėkite mažesnį puodą ir sudėkite smulkintą šokoladą. Sumažinkite kaitrą ir tirpinkite šokoladą iki vientisos masės. Tai užtruks 20-30 minučių. Įsitikinkite, kad verdantis vanduo liečia ant viršaus pastatyto indo dugną. Tada šokoladą atvėsinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite filo blynelius. Išklokite pirmąjį tešlos lakštą, patepkite jį sviestu ir pabarstykite cukraus pudros ir cinamono mišiniu. Tą patį padarykite su dar dviem lakštais. Apibarstę trečią lakštą aptepkite 3 valgomaisiais šaukštais šokolado ir tolygiai paskirstykite ant plutos. Užlenkite blyną per šonus ir susukite į vamzdelį. Padarykite dar penkis tokius blynus, patepkite juos sviestu ir 15-20 min. siųskite į orkaitę.