Filo su bananais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Filo su bananais

Tie, kurie lankėsi Viduržemio jūros regiono tavernose, tikriausiai mėgavosi spalvingais saldžiais kepiniais. Jie yra lengvi, švelnūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Paslaptis paprasta - užsienio virėjai naudoja specialią graikišką tešlą - filo. Pati savaime ji neturi jokio išskirtinio skonio, tačiau, ją sujungus su bananais ar kitais saldžiais įdarais, gaunamas lengvas traškus desertas. Rekomenduojama imti tik grynus geltonus vaisius, ant kurių nėra jokių akivaizdžių defektų, taškelių ar įbrėžimų.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
344 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
38 g

Ingredientai (7)

Porcijos
8
500.00 g
2.00 vnt.
2.00 st. š.
2.50 st. š.
1.00 st. š.
pagal norą
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Filo su bananais Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Išimkite vieną fillo tešlos lakštą iš pakuotės ir patepkite jį ištirpintu sviestu. Ant viršaus uždėkite antrą lakštą ir pakartokite taip pat. Tada supjaustykite tešlą 3-4 cm pločio juostelėmis.

Žingsnis 2

Filo su bananais Žingsnis 2
Paruoškite bananus. Kiekvieną banano griežinėlį pamirkykite cukruje, tada uždėkite tešlos juosteles ir viršų lengvai patepkite sviestu.

Žingsnis 3

Filo su bananais Žingsnis 3
Sudėkite suktinukus. Sudėkite suktinukus ant kepimo skardos, pabarstykite sezamo sėklomis ir 15 minučių pašaukite į orkaitę, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos

Antrieji patiekalaiAntrieji patiekalai