Filo su brokoliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Filo su brokoliais

Filo pyragas su brokoliais - puikus pietų pasirinkimas visai šeimai. Filo tešla iš išorės yra traški, o viduje labai minkšta. Su tešla lengva dirbti, jos lakštus reikia sudėti ant darbo paviršiaus, patepti aliejumi ir sudėti vieną ant kito. Įdarą sudaro tik trys ingredientai - brokoliai, fetos sūris ir mėtos. Rinkdamiesi brokolius nepamirškite, kad švieži žiedynai turi būti tvirti, žali, o ne geltoni.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
247 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.73/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Filo su brokoliais Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Užvirinkite puodą su trupučiu vandens ir sudėkite brokolius. Virkite apie 5 minutes. Tada perkelkite į lėkštę. Nedideliame dubenėlyje įmuškite kiaušinius, įpilkite grietinės ir druskos. Išplakite iki vientisos masės. Atskirame dubenyje sumaišykite brokolius, mėtas ir sūrį.

Žingsnis 2

Filo su brokoliais Žingsnis 2
Suformuokite pyragą. Išskleiskite filo lakštus, patepkite alyvuogių aliejumi ir sudėkite juos vieną ant kito į pyrago formą, palikdami kraštelį. Supilkite grietinės mišinį ir užpilkite įdarą. Pašaukite pyrago formą į įkaitintą orkaitę ir kepkite 40 minučių, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos