Filo su dešros sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Filo su dešros sūriu

Nuo vaikystės daugeliui pažįstamas dešrų sūris yra ypatinga lydyto sūrio rūšis. Jis gaminamas iš kietojo fermentinio sūrio, pridedant įvairių ingredientų - varškės, grietinėlės ar sviesto. Tuomet produktas 3 valandas rūkomas, dėl to puikiai išsilaiko. Dešrų sūris turi nuostabią plutelę, o viduje išlaiko švelnią kreminę struktūrą. Daugelis žmonių jį mėgsta dėl ryškaus pikantiško skonio. Skirtingai nuo lydyto sūrio, dešrelių sūrį lengva pjaustyti ir jis puikiai išlaiko formą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
297 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.07/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Filo su dešros sūriu Žingsnis 1
Pradėkite formuoti gaminius. Ant paviršiaus padėkite tešlos lakštą. Fillo lakšto vidurį patepkite pomidorų padažu, ant viršaus sudėkite dešreles, pabarstykite tarkuotu rūkytu sūriu ir smulkintomis žolelėmis.

Žingsnis 2

Filo su dešros sūriu Žingsnis 2
Iškepkite vokus. Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu. Suvyniokite gabalėlius į voką ir dėkite ant paruoštos kepimo skardos. Procedūrą pakartokite su likusiais fillo tešlos lakštais. Vokų paviršių patepkite sviestu. Įdėkite kepimo skardą į įkaitintą orkaitę. Kepkite 20 minučių, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos