Publikavimo data: 2024-06-23
Filo su dešros sūriu
Nuo vaikystės daugeliui pažįstamas dešrų sūris yra ypatinga lydyto sūrio rūšis. Jis gaminamas iš kietojo fermentinio sūrio, pridedant įvairių ingredientų - varškės, grietinėlės ar sviesto. Tuomet produktas 3 valandas rūkomas, dėl to puikiai išsilaiko. Dešrų sūris turi nuostabią plutelę, o viduje išlaiko švelnią kreminę struktūrą. Daugelis žmonių jį mėgsta dėl ryškaus pikantiško skonio. Skirtingai nuo lydyto sūrio, dešrelių sūrį lengva pjaustyti ir jis puikiai išlaiko formą.
Žingsnis 1
Pradėkite formuoti gaminius. Ant paviršiaus padėkite tešlos lakštą. Fillo lakšto vidurį patepkite pomidorų padažu, ant viršaus sudėkite dešreles, pabarstykite tarkuotu rūkytu sūriu ir smulkintomis žolelėmis.
Žingsnis 2
Iškepkite vokus. Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu. Suvyniokite gabalėlius į voką ir dėkite ant paruoštos kepimo skardos. Procedūrą pakartokite su likusiais fillo tešlos lakštais. Vokų paviršių patepkite sviestu. Įdėkite kepimo skardą į įkaitintą orkaitę. Kepkite 20 minučių, kol paruduos.
Kategorijos