Filo su džiovintais vaisiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-23

Filo su džiovintais vaisiais

Filo su džiovintais vaisiais yra puikus desertas. Pastia yra marokietiškas patiekalas, kuriame svarbiausia yra ne įdaras, o plona filo tešla, kuri kepant tampa gardžiai traški. Pastia gaminama su įvairiais įdarais. Vienas iš saldžiųjų variantų yra su džiovintais vaisiais, riešutais ir halva. Šiame patiekale yra daug naudingų vitaminų ir mikroelementų, o gaminamas jis tiesiog vienu atsikvėpimu.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
447 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
25 g
Angliavandeniai
45 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.88/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Filo su džiovintais vaisiais Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sumaišykite džiovintus vaisius, riešutus, halvą ir šokoladą.

Žingsnis 2

Filo su džiovintais vaisiais Žingsnis 2
Suformuokite ir iškepkite suktinukus. Paimkite pirmąjį fillo lakštą ir patepkite jį sviestu. Sulenkite jį, kad susidarytų maždaug 10 cm pločio juosta. Viršų patepkite sviestu. Sudėkite įdarą ir atsargiai suvyniokite, užlenkdami kraštus. Aptepkite sviestu. Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi, sudėkite ant jos pyragėlius ir 10-15 min. pašaukite į įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos