Publikavimo data: 2024-06-23
Filo su fetos sūriu
Fetos sūris dažnai naudojamas graikiškose salotose, tačiau jį galima derinti su įvairiais maisto produktais ir patiekti ne tik žalią. Keptas fetos sūris yra įdomaus sūraus skonio su lengvu rūgštelės prieskoniu. Jį derinant su pomidorais patiekalo skonis taps intensyvesnis. Ypač jei pagardinsite nedideliu kiekiu maltų pipirų. Įdomus skonių mišinys, suvyniotas į ploniausią filo tešlą, bus įdomus užkandis šventėms tiek karštas, tiek šaltas.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sumaišykite pomidorus su trupinta feta, lengvai pagardinkite pipirais, užpilkite majonezu ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite filo suktinukus. Ištepkite sviestu fillo lakšto paviršių. Tolygiu sluoksniu paskirstykite pomidorų ir sūrio įdarą. Suvyniokite ir dėkite ant kepimo skardos. Aptepkite gaminio viršų sviestu. Dėkite į vidurinę orkaitės dalį 15 minučių.
Kategorijos