Filo su gorgonzolos sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-23

Filo su gorgonzolos sūriu

Gorgonzolos sūris dera su riešutais, džiovintais vaisiais, medumi, šokoladu ir, žinoma, kriaušėmis. Viduramžių Prancūzijoje net buvo sakoma, kad neįmanoma įsivaizduoti tokios sėkmingos santuokos kaip sūrio ir kriaušės sąjunga. Išbandykite gaminti filo tešlos vokelius su gorgonzolos sūriu. Kontrastas tarp aštraus sūrio kreminės konsistencijos, medaus saldumo, kriaušės traškumo ir čiobrelių šviežumo nustebins rafinuotumu. Filo su gorgonzola bus puikus užkandis ir stalo puošmena.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
348 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
27 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.75/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Filo su gorgonzolos sūriu Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Į sviestą sudėkite kriaušę, supilkite medų ir kepkite 1 minutę. Kiekvieną tešlos lakštą ištepkite augaliniu aliejumi, ant krašto dėkite dalį įdaro ir kelias sūrio skilteles, pabarstykite pipirų mišiniu ir susukite tešlą į voką.

Žingsnis 2

Filo su gorgonzolos sūriu Žingsnis 2
Iškepkite filo su gorgonzolos sūriu. Perkelkite vokus į aliejumi pateptą kepimo indą. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, sluoksniuotos tešlos gaminiai, vaisių desertai, grietinėlės ir pieno desertai, paprasta, bendri alergenai, braškių sezonas, receptų knyga, kepimas su grietine, kepimas su sūriu, kepimas su varške, kepimas su kakava, kepimas su vaisiais

Kategorijos