Filo su grūdėta varške pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Filo su grūdėta varške

Filo puikiai dera su varške. Kad tuo įsitikintumėte, pagaminkite filo bandeles su grūdėta varške. Pagal GOST, grūdėta varškė yra pieno produktas, pagamintas iš grūdėtos varškės su grietinėle ir valgomąja druska. Jis gaminamas termiškai neapdorojant, į jį nededama jokių stabilizatorių ar konservantų. Kokybiško produkto spalva yra kreminės baltos spalvos, kvapas - rūgusio pieno, konsistencija - riebi, vienalytė, be skystų dribsnių. Tinkamumo vartoti terminas - ne ilgesnis kaip vienas mėnuo.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
199 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Filo su grūdėta varške Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Į dubenį sudėkite varškę, suberkite krapus, įmuškite 1 kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų, viską gerai išmaišykite. Įmuškite dar 1 kiaušinį su grietine.

Žingsnis 2

Filo su grūdėta varške Žingsnis 2
Paruoškite filo su varške. Kiekvieną filo lakštą patepkite sviestu. Įdarą padalykite į 4 dalis. Ant fillo lakšto dėkite 1/4 įdaro, suvyniokite į voką. Gaminio ruošinius sudėkite į kepimo formą, užpilkite grietine. Kepkite indą orkaitėje 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos