Filo su jautienos kepenėlėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-23

Filo su jautienos kepenėlėmis

Filo pyragas su jautienos kepenėlėmis - tai sotaus ir sveiko pietų patiekalo idėja. Šis subproduktas populiarus dėl turtingos mineralinių medžiagų ir vitaminų sudėties, maistinės vertės ir palyginti nedidelio kaloringumo. Jį rekomenduojama įtraukti į gydomuosius ir dietinius valgiaraščius. Rinkdamiesi kepenėles ant prekystalio, atkreipkite dėmesį į spalvą - jos turi priminti prinokusias vyšnias. Kuo senesnis gyvūnas - tuo tamsesnis atspalvis. Ant šviežio produkto neturėtų būti pilko apnašo ir balto apvalkalo su burbuliukais.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
155 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Filo su jautienos kepenėlėmis Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Į keptuvę supilkite aliejų ir įkaitinkite. Kepkite kepenėles 15 minučių, tada sudėkite svogūną, įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite 30 minučių. Pagardinkite druska ir pipirais, tada išmaišykite.

Žingsnis 2

Filo su jautienos kepenėlėmis Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Išplakite grietinę su kiaušiniais. Tada sudėkite krapus ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Filo su jautienos kepenėlėmis Žingsnis 3
Suformuokite ir iškepkite pyragą. Ištepkite kepimo formą aliejumi, sudėkite į ją fillo tešlą, paskirstykite ją ant dugno ir kraštų. Paskirstykite įdarą, užpilkite grietinės ir kiaušinių mišiniu. Dėkite formą į orkaitę ir kepkite 50 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, sluoksniuotos tešlos gaminiai, vaisių desertai, grietinėlės ir pieno desertai, paprasta, bendri alergenai, braškių sezonas, receptų knyga, kepimas su grietine, kepimas su sūriu, kepimas su varške, kepimas su kakava, kepimas su vaisiais

Kategorijos