Publikavimo data: 2024-10-23
Filo su jautienos kepenėlėmis
Filo pyragas su jautienos kepenėlėmis - tai sotaus ir sveiko pietų patiekalo idėja. Šis subproduktas populiarus dėl turtingos mineralinių medžiagų ir vitaminų sudėties, maistinės vertės ir palyginti nedidelio kaloringumo. Jį rekomenduojama įtraukti į gydomuosius ir dietinius valgiaraščius. Rinkdamiesi kepenėles ant prekystalio, atkreipkite dėmesį į spalvą - jos turi priminti prinokusias vyšnias. Kuo senesnis gyvūnas - tuo tamsesnis atspalvis. Ant šviežio produkto neturėtų būti pilko apnašo ir balto apvalkalo su burbuliukais.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Į keptuvę supilkite aliejų ir įkaitinkite. Kepkite kepenėles 15 minučių, tada sudėkite svogūną, įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite 30 minučių. Pagardinkite druska ir pipirais, tada išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Išplakite grietinę su kiaušiniais. Tada sudėkite krapus ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Suformuokite ir iškepkite pyragą. Ištepkite kepimo formą aliejumi, sudėkite į ją fillo tešlą, paskirstykite ją ant dugno ir kraštų. Paskirstykite įdarą, užpilkite grietinės ir kiaušinių mišiniu. Dėkite formą į orkaitę ir kepkite 50 minučių.
Kategorijos