Filo su juoduoju šokoladu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Filo su juoduoju šokoladu

Filo su juoduoju šokoladu - puikus sprendimas greitam desertui. Filo tešlą labai lengva apdirbti, jos lakštus reikia patepti ištirpintu sviestu ir sudėti vieną ant kito. Rinkdamiesi saldųjį deserto komponentą atidžiai išstudijuokite pakuotę. Tikrame šokolade neturėtų būti jokių kakavos miltelių, tik tarkuota kakava. Privaloma, kad būtų kakavos sviesto, o ne palmių ar sojų aliejaus. Be juodojo šokolado, į pyrago įdarą galima dėti migdolų ar kitų riešutų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
543 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
39 g
Angliavandeniai
35 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Filo su juoduoju šokoladu Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Į dubenį sudėkite tarkuotą šokoladą, smulkintus migdolus, vanilės ekstraktą ir cinamoną. Išmaišykite, kad susijungtų.

Žingsnis 2

Filo su juoduoju šokoladu Žingsnis 2
Iš įdarytos tešlos suformuokite sraigę. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi, dėkite 3 lakštus fillo, 3-4 cm persidengiančius vienas per kitą, aptepkite ištirpintu sviestu ir ant viršaus uždėkite dar 3 lakštus. Procedūrą pakartokite su likusia tešla. Įdarą sudėkite ant paviršiaus krašto. Suvyniokite, suvyniokite sraigės forma. Gaminio paviršių patepkite aliejumi. Dėkite skardą į įkaitintą orkaitę 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos