Publikavimo data: 2024-10-23
Filo su jūros gėrybėmis
Kiniški blyneliai su daržovėmis ir jūros gėrybėmis - sveika azijietiško stiliaus vakarienė, kurią gana paprasta pagaminti iš filo tešlos. Jūros gėrybes pirkite pakuotėse, o ne atskirai, kad jose išliktų daugiau vertingų medžiagų. Jei pakuotėje yra sniego, vadinasi, produktas buvo atitirpintas ir užšaldytas. Jūros gėrybes imkite pakuotėse, pro kurias jas galite matyti. Venkite raudonos spalvos pakuočių: taip gamintojai maskuoja peršaldytus produktus.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Kepkite grybus įkaitintoje keptuvėje, kol išgaruos visa drėgmė. Tada sudėkite morkas ir troškinkite 2 minutes, tada sudėkite sojų daigus, Pekino kopūstus ir jūros gėrybes. Viską kartu troškinkite apie 1 minutę, sudėkite imbierą ir apšlakstykite sojų padažu. Įdarą šiek tiek atvėsinkite.
Žingsnis 2
Suformuokite filo blynelius. Perpjaukite fillo tešlos lakštą išilgai pusiau. Vieną pusę patepkite sviestu. Ant 1/6 šio lakšto dėkite įdarą ir užlenkite tešlos kraštus išilgai. Suvyniokite vyniotinį. Pakartokite su visais tešlos lakštais.
Žingsnis 3
Iškepkite blynus. Sudėkite suktinukus siūle žemyn ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Aptepkite juos sviestu ir kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje, kol paruduos (15-20 min.).
Kategorijos