Filo su jūros gėrybėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-23

Filo su jūros gėrybėmis

Kiniški blyneliai su daržovėmis ir jūros gėrybėmis - sveika azijietiško stiliaus vakarienė, kurią gana paprasta pagaminti iš filo tešlos. Jūros gėrybes pirkite pakuotėse, o ne atskirai, kad jose išliktų daugiau vertingų medžiagų. Jei pakuotėje yra sniego, vadinasi, produktas buvo atitirpintas ir užšaldytas. Jūros gėrybes imkite pakuotėse, pro kurias jas galite matyti. Venkite raudonos spalvos pakuočių: taip gamintojai maskuoja peršaldytus produktus.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
165 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.26/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Filo su jūros gėrybėmis Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Kepkite grybus įkaitintoje keptuvėje, kol išgaruos visa drėgmė. Tada sudėkite morkas ir troškinkite 2 minutes, tada sudėkite sojų daigus, Pekino kopūstus ir jūros gėrybes. Viską kartu troškinkite apie 1 minutę, sudėkite imbierą ir apšlakstykite sojų padažu. Įdarą šiek tiek atvėsinkite.

Žingsnis 2

Filo su jūros gėrybėmis Žingsnis 2
Suformuokite filo blynelius. Perpjaukite fillo tešlos lakštą išilgai pusiau. Vieną pusę patepkite sviestu. Ant 1/6 šio lakšto dėkite įdarą ir užlenkite tešlos kraštus išilgai. Suvyniokite vyniotinį. Pakartokite su visais tešlos lakštais.

Žingsnis 3

Filo su jūros gėrybėmis Žingsnis 3
Iškepkite blynus. Sudėkite suktinukus siūle žemyn ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Aptepkite juos sviestu ir kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje, kol paruduos (15-20 min.).

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, sluoksniuotos tešlos gaminiai, vaisių desertai, grietinėlės ir pieno desertai, paprasta, bendri alergenai, braškių sezonas, receptų knyga, kepimas su grietine, kepimas su sūriu, kepimas su varške, kepimas su kakava, kepimas su vaisiais

Kategorijos