Filo su kedro riešutais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Filo su kedro riešutais

Traškūs fillo sausainiai su riešutų įdaru yra skanūs, paprasti ir greiti. Pirmieji fillo tešlos receptai atsirado dar prieš mūsų erą. Ją galima naudoti kepiniams su bet kokiu įdaru gaminti. Pušies riešutai - tai nuostabiai naudingos pušų sėklos, kurios padeda stiprinti imunitetą, greitina medžiagų apykaitą, gerina atmintį ir virškinimą, veikia organizmą atjauninančiai.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
494 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
31 g
Angliavandeniai
47 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Filo su kedro riešutais Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Kedro riešutus paskrudinkite sausoje karštoje keptuvėje, tada susmulkinkite blenderiu. Suberkite cukrų ir sumaišykite.

Žingsnis 2

Filo su kedro riešutais Žingsnis 2
Paruoškite traškius vamzdelius. Filo lakštą patepkite ištirpintu sviestu. Uždenkite kitu lakštu ir vėl patepkite sviestu. Pakartokite su dar dviem lakštais. Ant tešlos dėkite įdarą ir tolygiai paskirstykite. Tešlą pirmiausia perpjaukite per pusę, tada kiekvieną pusę į 6 kvadratėlius. Suvyniokite juos į vamzdelius ir sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Aptepkite likusiu sviestu. Dėkite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos