Publikavimo data: 2024-06-23
Filo su kedro riešutais
Traškūs fillo sausainiai su riešutų įdaru yra skanūs, paprasti ir greiti. Pirmieji fillo tešlos receptai atsirado dar prieš mūsų erą. Ją galima naudoti kepiniams su bet kokiu įdaru gaminti. Pušies riešutai - tai nuostabiai naudingos pušų sėklos, kurios padeda stiprinti imunitetą, greitina medžiagų apykaitą, gerina atmintį ir virškinimą, veikia organizmą atjauninančiai.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Kedro riešutus paskrudinkite sausoje karštoje keptuvėje, tada susmulkinkite blenderiu. Suberkite cukrų ir sumaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite traškius vamzdelius. Filo lakštą patepkite ištirpintu sviestu. Uždenkite kitu lakštu ir vėl patepkite sviestu. Pakartokite su dar dviem lakštais. Ant tešlos dėkite įdarą ir tolygiai paskirstykite. Tešlą pirmiausia perpjaukite per pusę, tada kiekvieną pusę į 6 kvadratėlius. Suvyniokite juos į vamzdelius ir sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Aptepkite likusiu sviestu. Dėkite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 15 minučių.
Kategorijos