Filo su konservuota lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Filo su konservuota lašiša

Filo su konservuota lašiša - tai užkandis, kuris jus pradžiugins sultingu raudonos žuvies įdaru ir lengva traškios tešlos tekstūra. Didelis baltymų ir sveikųjų Omega-3 rūgščių kiekis, patraukli išvaizda ir greitas paruošimas lemia šio recepto populiarumą daugelyje šalių. Kad plona fillo tešla taptų elastinga, svarbu ją švelniai atitirpinti. Pavyzdžiui, palikite ją šaldytuve per naktį, užuot naudoję mikrobangų krosnelės atitirpinimo režimą.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
220 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.68/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Filo su konservuota lašiša Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Keptuvėje įkaitinkite 2 valgomuosius šaukštus sviesto ir pakepinkite svogūną. Po 2 minučių sudėkite špinatus. Po 5 minučių nukelkite nuo ugnies.

Žingsnis 2

Filo su konservuota lašiša Žingsnis 2
Iškepkite žuvį. Kitame puode ištirpinkite 1 valgomąjį šaukštą sviesto ir sudėkite konservuotos lašišos gabaliukus. Pagal skonį pagardinkite druska ir maišydami kepkite 5 minutes.

Žingsnis 3

Filo su konservuota lašiša Žingsnis 3
Paruoškite įdarą. Dubenyje išplakite 4 kiaušinius, sudėkite grietinėlę, tarkuotą sūrį ir žiupsnelį druskos.

Žingsnis 4

Filo su konservuota lašiša Žingsnis 4
Suformuokite tešlą. Mikrobangų krosnelėje ištirpinkite 1 valgomąjį šaukštą sviesto ir išimkite tešlą. Apskritą kepimo indą išklokite kepimo pergamentu ir įdėkite į jį pirmąjį tešlos lakštą. Paskleiskite jį ant formos, patepkite šiltu aliejumi ir uždenkite kitu lakštu. Tęskite su kitais 4 lakštais.

Žingsnis 5

Surinkite pyragą. Ant tešlos paskleiskite špinatus, ant viršaus sudėkite žuvį. Įdarą užpildykite grietinėlės įdaru. Uždenkite pyragą 6 tešlos lakštais ir patepkite likusiu sviestu. Kepkite 30 minučių, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos