Filo su kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Filo su kopūstais

Filo yra plona tešla be sviesto ar pieno. Ją galite pasigaminti patys, žinodami keletą paslapčių: išminkykite tešlą šiltame vandenyje; naudokite šviežius kiaušinius; iškočiokite tešlą keliais sluoksniais 0,1-0,3 cm storio; uždenkite ją, kad neišdžiūtų; palaipsniui supilkite miltus. Jei laikysitės visų rekomendacijų, gausite lygią, elastingą tešlą. Jei tešlą ruošiate su kopūstais, rinkitės baltagūžius arba žiedinius kopūstus.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
300 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.18/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Filo su kopūstais Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Į gilią keptuvę sudėkite sviestą. Ištirpinkite jį ir sudėkite kopūstus. Troškinkite 5 minutes. Įpilkite vandens ir druskos, troškinkite, kol daržovės suminkštės, apie 15 minučių. Nuimkite nuo ugnies ir sumaišykite su kiaušiniu.

Žingsnis 2

Filo su kopūstais Žingsnis 2
Paruoškite filė pyragą su kopūstais. Paimkite vieną tešlos lakštą, sudėkite įdarą, uždenkite antru lakštu, vėl dėkite įdarą. Procedūrą kartokite, kol įdaras bus paruoštas. Viršų uždenkite filė lakštu. Atsargiai sudėkite pyragą į formą, lengvai patepkite 1 valgomuoju šaukštu vandens, pabarstykite sezamo sėklomis. Kepkite orkaitėje 50 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos