Filo su krabų lazdelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Filo su krabų lazdelėmis

Krabų lazdelės yra populiarus produktas. Jos gaminamos ne iš krabų, o iš maltos baltosios žuvies, pavyzdžiui, jūros lydekos, polockų, putasų. Lazdelės termiškai neapdorojamos, todėl išsaugomos visos naudingosios savybės. Pirkdami atkreipkite dėmesį į jų spalvą - iš vienos pusės natūralios lazdelės turėtų būti baltos, iš kitos - šviesiai rausvos. Iš šio produkto galite ruošti salotas ir užkandžius, pavyzdžiui, krabų vyniotinį. Jei užkandžiams naudosite fillo tešlą, gausite sultingą ir traškų patiekalą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
300 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Filo su krabų lazdelėmis Žingsnis 1
Paruoškite krabų įdarą. Krabų lazdeles sumaišykite su kreminiu sūriu, majonezu ir česnaku, gerai išmaišykite. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, dar kartą gerai išmaišykite. Įdarą padalykite į 4 porcijas.

Žingsnis 2

Filo su krabų lazdelėmis Žingsnis 2
Suktinukus suformuokite ir paruoškite juos patiekti. Aptepkite aliejumi vieną filė lakštą, ant viršaus uždėkite antrą lakštą ir vėl patepkite aliejumi. Į vidurį įdėkite šiek tiek įdaro. Uždenkite vieną fillo lakšto kraštą ir susukite į ritinėlį. Sudėkite gabalėlius ant kepimo skardos. Kiekvieno gabalėlio viršų patepkite sviestu. Dėkite į įkaitintą orkaitę 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos