Publikavimo data: 2024-06-23
Filo su krabų lazdelėmis
Krabų lazdelės yra populiarus produktas. Jos gaminamos ne iš krabų, o iš maltos baltosios žuvies, pavyzdžiui, jūros lydekos, polockų, putasų. Lazdelės termiškai neapdorojamos, todėl išsaugomos visos naudingosios savybės. Pirkdami atkreipkite dėmesį į jų spalvą - iš vienos pusės natūralios lazdelės turėtų būti baltos, iš kitos - šviesiai rausvos. Iš šio produkto galite ruošti salotas ir užkandžius, pavyzdžiui, krabų vyniotinį. Jei užkandžiams naudosite fillo tešlą, gausite sultingą ir traškų patiekalą.
Žingsnis 1
Paruoškite krabų įdarą. Krabų lazdeles sumaišykite su kreminiu sūriu, majonezu ir česnaku, gerai išmaišykite. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, dar kartą gerai išmaišykite. Įdarą padalykite į 4 porcijas.
Žingsnis 2
Suktinukus suformuokite ir paruoškite juos patiekti. Aptepkite aliejumi vieną filė lakštą, ant viršaus uždėkite antrą lakštą ir vėl patepkite aliejumi. Į vidurį įdėkite šiek tiek įdaro. Uždenkite vieną fillo lakšto kraštą ir susukite į ritinėlį. Sudėkite gabalėlius ant kepimo skardos. Kiekvieno gabalėlio viršų patepkite sviestu. Dėkite į įkaitintą orkaitę 20 minučių.
Kategorijos