Filo su krevetėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Filo su krevetėmis

Filo su krevetėmis - labai neįprastas, bet labai paprastas patiekalas. Užkandį galima pagaminti vos per pusvalandį. Paruošimui geriau imti karališkąsias arba tigrines krevetes. Atkreipkite dėmesį į tai, kad pakuotėje su produktu nebuvo daug ledo ir sniego, o sodežentai buvo trupiniai. Kad krevetės būtų skanesnės, į įdarą galite įdėti varškės ir smulkiai supjaustytų prieskoninių žolelių. Kadangi receptas tailandietiškas, patiekalą patiekite su saldžiarūgščiu padažu.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
258 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Filo su krevetėmis Žingsnis 1
Krevetes įdarykite įdaru. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite varškę ir smulkiai supjaustytą kalendrą. Pagardinkite druska ir pipirais ir išmaišykite. Mišiniu pripildykite krevečių pilvus.

Žingsnis 2

Filo su krevetėmis Žingsnis 2
Suformuokite patiekalą. Paimkite fillo tešlą, ant kiekvieno lakšto krašto uždėkite po krevetę ir susukite tešlą. Uodegėles palikite laisvas. Aptepkite sviestu ir pabarstykite sezamo sėklomis.

Žingsnis 3

Filo su krevetėmis Žingsnis 3
Iškepkite filo su krevetėmis. Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu ir sudėkite ant jos paruoštus krevečių vamzdelius. Dėkite į orkaitę 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, sluoksniuotos tešlos gaminiai, vaisių desertai, grietinėlės ir pieno desertai, paprasta, bendri alergenai, braškių sezonas, receptų knyga, kepimas su grietine, kepimas su sūriu, kepimas su varške, kepimas su kakava, kepimas su vaisiais

Kategorijos