Filo su krevetėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Filo su krevetėmis

Filo su krevetėmis - labai neįprastas, bet labai paprastas patiekalas. Užkandį galima pagaminti vos per pusvalandį. Paruošimui geriau imti karališkąsias arba tigrines krevetes. Atkreipkite dėmesį į tai, kad pakuotėje su produktu nebuvo daug ledo ir sniego, o sodežentai buvo trupiniai. Kad krevetės būtų skanesnės, į įdarą galite įdėti varškės ir smulkiai supjaustytų prieskoninių žolelių. Kadangi receptas tailandietiškas, patiekalą patiekite su saldžiarūgščiu padažu.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
258 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Filo su krevetėmis Žingsnis 1
Krevetes įdarykite įdaru. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite varškę ir smulkiai supjaustytą kalendrą. Pagardinkite druska ir pipirais ir išmaišykite. Mišiniu pripildykite krevečių pilvus.

Žingsnis 2

Filo su krevetėmis Žingsnis 2
Suformuokite patiekalą. Paimkite fillo tešlą, ant kiekvieno lakšto krašto uždėkite po krevetę ir susukite tešlą. Uodegėles palikite laisvas. Aptepkite sviestu ir pabarstykite sezamo sėklomis.

Žingsnis 3

Filo su krevetėmis Žingsnis 3
Iškepkite filo su krevetėmis. Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu ir sudėkite ant jos paruoštus krevečių vamzdelius. Dėkite į orkaitę 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos