Publikavimo data: 2024-06-23
Filo su krevetėmis
Filo su krevetėmis - labai neįprastas, bet labai paprastas patiekalas. Užkandį galima pagaminti vos per pusvalandį. Paruošimui geriau imti karališkąsias arba tigrines krevetes. Atkreipkite dėmesį į tai, kad pakuotėje su produktu nebuvo daug ledo ir sniego, o sodežentai buvo trupiniai. Kad krevetės būtų skanesnės, į įdarą galite įdėti varškės ir smulkiai supjaustytų prieskoninių žolelių. Kadangi receptas tailandietiškas, patiekalą patiekite su saldžiarūgščiu padažu.
Žingsnis 1
Krevetes įdarykite įdaru. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite varškę ir smulkiai supjaustytą kalendrą. Pagardinkite druska ir pipirais ir išmaišykite. Mišiniu pripildykite krevečių pilvus.
Žingsnis 2
Suformuokite patiekalą. Paimkite fillo tešlą, ant kiekvieno lakšto krašto uždėkite po krevetę ir susukite tešlą. Uodegėles palikite laisvas. Aptepkite sviestu ir pabarstykite sezamo sėklomis.
Žingsnis 3
Iškepkite filo su krevetėmis. Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu ir sudėkite ant jos paruoštus krevečių vamzdelius. Dėkite į orkaitę 15 minučių.
Kategorijos