Filo su lengvai sūdyta lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Filo su lengvai sūdyta lašiša

Kokia Naujųjų metų išvakarės šventė be gardžios lengvai sūdytos lašišos? Ji taip pat dažnas svečias per kitas dideles šeimos šventes. Tačiau ją įprasta valgyti šviežią. Tačiau lengvai sūdytą lašišą galima kepti, pavyzdžiui, plonoje filo tešloje. Filadelfijos sūris patiekalui suteikia rūgštelės ir kartu su žuvimi - subtilaus skonio, o traškūs filo tešlos sluoksniai tirpsta burnoje.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
315 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Filo su lengvai sūdyta lašiša Žingsnis 1
Paruoškite lašišą ir paruoškite įdarą. Supjaustytus lašišos gabalėlius apšlakstykite citrinos sultimis. Sumaišykite smulkintas krapų žoleles su Filadelfijos sūriu ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Filo su lengvai sūdyta lašiša Žingsnis 2
Paruoškite karštą užkandį. Ištepkite fillo lakšto paviršių sviestu ir ant jo uždėkite gabalėlį lašišos, ant viršaus užtepkite "Philadelphia" sūrio su krapais. Suvyniokite turinį į tešlos voką ir padėkite ant kepimo skardos. Produkto viršų patepkite plonu sviesto sluoksniu. Dėkite kepimo skardą į orkaitę 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos