Publikavimo data: 2024-06-23
Filo su lengvai sūdyta lašiša
Kokia Naujųjų metų išvakarės šventė be gardžios lengvai sūdytos lašišos? Ji taip pat dažnas svečias per kitas dideles šeimos šventes. Tačiau ją įprasta valgyti šviežią. Tačiau lengvai sūdytą lašišą galima kepti, pavyzdžiui, plonoje filo tešloje. Filadelfijos sūris patiekalui suteikia rūgštelės ir kartu su žuvimi - subtilaus skonio, o traškūs filo tešlos sluoksniai tirpsta burnoje.
Žingsnis 1
Paruoškite lašišą ir paruoškite įdarą. Supjaustytus lašišos gabalėlius apšlakstykite citrinos sultimis. Sumaišykite smulkintas krapų žoleles su Filadelfijos sūriu ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Paruoškite karštą užkandį. Ištepkite fillo lakšto paviršių sviestu ir ant jo uždėkite gabalėlį lašišos, ant viršaus užtepkite "Philadelphia" sūrio su krapais. Suvyniokite turinį į tešlos voką ir padėkite ant kepimo skardos. Produkto viršų patepkite plonu sviesto sluoksniu. Dėkite kepimo skardą į orkaitę 15 minučių.
Kategorijos