Publikavimo data: 2024-06-23
Filo su marinuotais grybais
Skanų užkandį galite pasigaminti ne tik iš šviežių grybų. Išbandykite marinuotus ir atrasite daug naujų ir įdomių receptų. Pavyzdžiui, marinuotus grybus galima kepti su bulvėmis fillo tešloje. Tokio patiekalo įdaras bus labai sotus ir kartu mažai kaloringas. Neabejotinas šio patiekalo privalumas - jo nauda, nes grybuose yra daug beta gliukanų - maistinių skaidulų, stiprinančių imuninę sistemą.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sudėkite grybus ir bulves, supilkite pesto padažą, pagal skonį įberkite druskos ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite filo paplotėlius. Ant stalo padėkite fillo tešlos lakštą ir patepkite jį sviestu. Ant viršaus sudėkite bulvių ir grybų mišinį. Susukite turinį į voką ir dėkite ant kepimo skardos. Tešlos viršų patepkite nedideliu kiekiu ištirpinto sviesto. Pakartokite su likusiais lakštais ir įdėkite kepimo skardą į vidurinę orkaitės dalį 15 minučių.
Kategorijos