Filo su maskarponės sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-23

Filo su maskarponės sūriu

Maskarponė yra itališkas grietinėlės sūris, kurio skonis primena tirštą plaktą grietinėlę ir yra minkštos tekstūros. Šis skanus sūris dažnai vadinamas konditeriniu sūriu. Garsiausias itališkas patiekalas, kuriame maskarponės negalima pakeisti, yra tiramisu. Tačiau kreminis sūrio švelnumas tinka ir kitiems įdomiems patiekalams. Iš maskarponės galima gaminti originalius "krepšelius" iš fillo tešlos ir vyšnių uogų.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
354 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
29 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.81/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Filo su maskarponės sūriu Žingsnis 1
Paruoškite patiekalo ingredientus. Į dubenį įmuškite kiaušinį, suberkite cukraus pudrą ir išplakite mikseriu. Į kiaušinių masę sudėkite maskarponės sūrį, krakmolą ir grietinėlę ir dar kartą išplakite. Sudėkite uogas ir kruopščiai išmaišykite rankomis.

Žingsnis 2

Filo su maskarponės sūriu Žingsnis 2
Pasigaminkite "krepšelius". Supjaustykite fillo tešlą maždaug 12x12 cm dydžio kvadratėliais. Du sviestu pateptus tešlos kvadratėlius vieną po kito sudėkite į keksiukų formą ir suformuokite "krepšelį". Visas formeles pripildykite tešla. Į kiekvieną krepšelį sudėkite uogų ir sūrio įdarą. Dėkite krepšelius į įkaitintą orkaitę 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos