Filo su menke pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Filo su menke

Norėdami paruošti gardžius Viduržemio jūros regiono stiliaus menkės suktinukus iš filo tešlos, rinkitės šviežią, aukštos kokybės menkės filė. Geros filė yra vienodos spalvos, o ant pjūvio blizga skaidri glazūra, kuri plonu sluoksniu padengia visą žuvį. Jei pageidaujate, į menkę galite įdėti kitos žuvies ar jūros gėrybių.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
248 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Filo su menke Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Supjaustykite menkę 2-3 cm pločio ir 5-7 cm ilgio stačiakampiais. Smulkiai supjaustykite krapus. Citriną supjaustykite griežinėliais. Į žuvį sudėkite krapus ir citriną, druską, pipirus ir alyvuogių aliejų. Marinuokite 15-20 minučių.

Žingsnis 2

Filo su menke Žingsnis 2
Susukite ritinėlius. Supjaustykite tešlą sąsiuvinio lapo dydžio gabalėliais. Suvyniokite žuvį į lapus. Žuvies suktinukus sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir iš karto patepkite sviestu ir kiaušiniu. Pabarstykite sezamo sėklomis. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos