Publikavimo data: 2024-06-23
Filo su minkštu sūriu
Minkštas sūris yra puikus fillo tešlos įdaras. Tokie sūriai: feta, tofu, rikota, mocarela, brie, kamamberas, gorgonzola ir rokforas. Gaminant minkštąjį sūrį, pienas pasterizuojamas, naudojami bakterijų pagrindu pagaminti užkandžiai ir dedama grietinėlės. Rinkdamiesi minkštąjį sūrį, išnagrinėkite etiketę. Pavadinime neturėtų būti frazės "sūrio produktas". Rinkitės pakuotę su permatomu langeliu, kad matytumėte spalvą - ji turėtų būti šviesiai geltona arba balta.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Į dubenį sudėkite rikotos sūrį, sumaišykite su žolelėmis, įmuškite kiaušinius, supilkite pieną ir dar kartą gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Iškepkite pyragą. Į formą įdėkite 5 fillo lakštus, tolygiai paskirstykite sūrio įdarą. Uždenkite likusiais filo lakštais. Viršų apibarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite orkaitėje 40 minučių.
Kategorijos