Filo su minkštu sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Filo su minkštu sūriu

Minkštas sūris yra puikus fillo tešlos įdaras. Tokie sūriai: feta, tofu, rikota, mocarela, brie, kamamberas, gorgonzola ir rokforas. Gaminant minkštąjį sūrį, pienas pasterizuojamas, naudojami bakterijų pagrindu pagaminti užkandžiai ir dedama grietinėlės. Rinkdamiesi minkštąjį sūrį, išnagrinėkite etiketę. Pavadinime neturėtų būti frazės "sūrio produktas". Rinkitės pakuotę su permatomu langeliu, kad matytumėte spalvą - ji turėtų būti šviesiai geltona arba balta.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
281 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.87/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Filo su minkštu sūriu Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Į dubenį sudėkite rikotos sūrį, sumaišykite su žolelėmis, įmuškite kiaušinius, supilkite pieną ir dar kartą gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Filo su minkštu sūriu Žingsnis 2
Iškepkite pyragą. Į formą įdėkite 5 fillo lakštus, tolygiai paskirstykite sūrio įdarą. Uždenkite likusiais filo lakštais. Viršų apibarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite orkaitėje 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos