Filo su miško grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-23

Filo su miško grybais

Filo pyragas su miško grybais - tai rudeninis kepinys, kuris turi daugybę paruošimo variantų ir niekada nebūna nuobodus. Grybai puikiai dera su grūdais, ankštinėmis daržovėmis, riešutais ir sūriais. Priklausomai nuo nuotaikos ir šaldytuve turimų produktų, grybus galite papildyti įvairiais ingredientais ir atrasti naujų netikėtų derinių.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
269 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Filo su miško grybais Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Keptuvėje įkaitinkite 1 valgomąjį šaukštą sviesto. Sudėkite svogūną ir kepkite, kol taps permatomas. Į svogūnus sudėkite grybus, įpilkite 50 ml vandens ir troškinkite ant vidutinės ugnies 30 minučių. Sudėkite varškę ir visus ingredientus gerai išmaišykite. Įdarą pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais ir palikite šiek tiek atvėsti.

Žingsnis 2

Filo su miško grybais Žingsnis 2
Suformuokite tešlą. Mikrobangų krosnelėje ištirpinkite 3 valgomuosius šaukštus sviesto ir išimkite tešlą iš pakuotės. Kepimo formą išklokite kepimo pergamentu ir įdėkite į ją pirmąjį tešlos lakštą. Paskirstykite jį po formą, patepkite ištirpintu sviestu ir uždenkite kitu tešlos lakštu. Tą patį padarykite su kitais 4 lakštais.

Žingsnis 3

Filo su miško grybais Žingsnis 3
Surinkite pyragą. Ant tešlos užtepkite grybų įdaro. Uždenkite pyragą paskutiniu tešlos lakštu ir patepkite likusiu sviestu. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite pyragą 25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos