Publikavimo data: 2024-10-23
Filo su miško grybais
Filo pyragas su miško grybais - tai rudeninis kepinys, kuris turi daugybę paruošimo variantų ir niekada nebūna nuobodus. Grybai puikiai dera su grūdais, ankštinėmis daržovėmis, riešutais ir sūriais. Priklausomai nuo nuotaikos ir šaldytuve turimų produktų, grybus galite papildyti įvairiais ingredientais ir atrasti naujų netikėtų derinių.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Keptuvėje įkaitinkite 1 valgomąjį šaukštą sviesto. Sudėkite svogūną ir kepkite, kol taps permatomas. Į svogūnus sudėkite grybus, įpilkite 50 ml vandens ir troškinkite ant vidutinės ugnies 30 minučių. Sudėkite varškę ir visus ingredientus gerai išmaišykite. Įdarą pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais ir palikite šiek tiek atvėsti.
Žingsnis 2
Suformuokite tešlą. Mikrobangų krosnelėje ištirpinkite 3 valgomuosius šaukštus sviesto ir išimkite tešlą iš pakuotės. Kepimo formą išklokite kepimo pergamentu ir įdėkite į ją pirmąjį tešlos lakštą. Paskirstykite jį po formą, patepkite ištirpintu sviestu ir uždenkite kitu tešlos lakštu. Tą patį padarykite su kitais 4 lakštais.
Žingsnis 3
Surinkite pyragą. Ant tešlos užtepkite grybų įdaro. Uždenkite pyragą paskutiniu tešlos lakštu ir patepkite likusiu sviestu. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite pyragą 25 minutes.
Kategorijos