Filo su ožkos sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Filo su ožkos sūriu

Filo su ožkos sūriu - užkandis, kuris tiesiog tirpsta burnoje. Kad pyrago skonis būtų ryškesnis, į įdarą galite įdėti aromatinių žolelių. Džemai ir medus taip pat yra gera kompanija. Geras ožkos sūris yra sniego baltumo, kartais šiek tiek melsvas. Šis produktas naudingas imuninei sistemai, turi daug baltymų, pakankamai riebalų ir puikų kalcio balansą. Ožkos sūris nesukelia alergijos, todėl rekomenduojamas visų amžiaus grupių žmonių mitybai.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
295 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.81/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Filo su ožkos sūriu Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Kiaušinius sumaišykite su grietine, pagal skonį įberkite druskos, išmaišykite. Sudėkite ožkos sūrio gabalėlius, vėl išmaišykite.

Žingsnis 2

Filo su ožkos sūriu Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Išimkite pirmąją plokštę ir iškočiokite ją kočėlu. Įdėkite į formą, ištepkite sviestu. Tą pačią procedūrą atlikite su dar dviem plokštelėmis.

Žingsnis 3

Filo su ožkos sūriu Žingsnis 3
Įdarykite pyragą ir iškepkite. Ant tešlos dėkite įdarą, uždenkite jį likusiais trimis lakštais, nepamiršdami kiekvieno sluoksnio patepti aliejumi. Tada siųskite pyragą į įkaitintą orkaitę ir kepkite 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos