Publikavimo data: 2024-06-23
Filo su Pekino kopūstais
Filo pyragas su Pekino kopūstais yra patiekalas, skirtas pp. Ši daržovė pasižymi mažu kaloringumu, 100 g produkto yra tik 16 kcal. Korėjiečiai Pekino kopūstus valgo kasdien ir jų deda į daugelį patiekalų. Vertingiausia daržovėje yra baltoji lapų dalis, kurios daugelis žmonių maistui nenaudoja. Joje yra daug vitamino C, kuris kovoja su patogeniniais mikrobais ir virusais. Daržovių salotose esanti reta citrinos rūgštis yra natūralus antioksidantas, kuris lėtina senėjimo procesus.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Keptuvėje su 2 valgomaisiais šaukštais aliejaus 10 minučių pakepinkite grybus. Tada sudėkite Pekino kopūstus, troškinkite 10 minučių, pagardinkite druska ir pipirais. Leiskite įdarui atvėsti iki kambario temperatūros.
Žingsnis 2
Paruoškite pyragą. Ištepkite formą likusiu sviestu. Išklokite formą puse tešlos, paskirstykite ją ant dugno ir kraštų. Sudėkite įdarą, uždenkite likusia tešla, supilkite įdarą ir kepkite 25 minutes.
Kategorijos