Filo su persikais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Filo su persikais

Galite pasigaminti originalių krepšelių su rikota ir persikais iš filo tešlos. Šis desertas tiks šventiniam švediškam stalui, romantiškai vakarienei ar neįpareigojančiam užkandžiui. Traškūs krepšeliai iš geriausios fillo tešlos patiks visiems be išimties, o švelnų rikotos įdarą galima papildyti ne tik kvapniais persikais, bet ir bet kokiais kitais vaisiais ar uogomis. Patiekite filo su persikais ir apibarstykite tešlą šviežiais arba džiovintais čiobrelių lapeliais, nes jie puikiai dera su rikota.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
137 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.06/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Filo su persikais Žingsnis 1
Paruoškite desertą. Sumaišykite rikotą su grietine. Keksiukų formeles ištepkite augaliniu aliejumi. Į kiekvieną formą dėkite po du tešlos stačiakampius, į kiekvieną formą dėkite po šaukštą rikotos.

Žingsnis 2

Filo su persikais Žingsnis 2
Iškepkite desertą. Ant rikotos uždėkite persikų griežinėlių. Tešlos kraštus patepkite likusiu augaliniu aliejumi. Kepkite orkaitėje 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos