Filo su pievagrybiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Filo su pievagrybiais

Iš fillo tešlos galite iškepti nuostabų štrudelį su pievagrybiais. Baltasis grybas taip pavadintas todėl, kad termiškai apdorotas jis nekeičia spalvos, o visi jo broliai tampa juodi. Grybų karalius - naudingas produktas, jis stiprina imunitetą, normalizuoja virškinamojo trakto veiklą, greitina sveikimo procesus ir turi daugybę kitų privalumų. Tikrą baravyką lengva atskirti nuo netikro - pjaunant pastarąjį kotelis greitai pasidaro juodas, o pabandžius paragauti rasto egzemplioriaus, jis bus kartus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
140 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.13/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Filo su pievagrybiais Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Į keptuvę įpilkite saulėgrąžų aliejaus, įkaitinkite, sudėkite grybus ir troškinkite 10 minučių. Tada sudėkite kopūstus, druską, pipirus ir troškinkite dar 5 minutes. Nuimkite nuo ugnies ir šiek tiek atvėsinkite.

Žingsnis 2

Filo su pievagrybiais Žingsnis 2
Paruoškite pyragą. Kiekvieną filo lakštą patepkite trupučiu sviesto ir sudėkite vieną ant kito. Ant paviršiaus paskirstykite įdarą, užlenkite kraštus, lengvai sudrėkinkite vandeniu ir pabarstykite sezamo sėklomis. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos