Filo su pusiau kietu sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Filo su pusiau kietu sūriu

Traškus ir sotus pyragas iš trapios filė tešlos ir kreminio skonio pusiau kieto goudos sūrio puikiai tinka pietums. Dėl lengvos tešlos pyragas yra dietinis, o goudos sūris - sveikas. Produkte yra aminorūgščių (lizino ir metionino), vitaminų B, A, E, C ir D, jis palankiai veikia odą, kaulų audinį, protinius gebėjimus ir regėjimą.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
291 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Filo su pusiau kietu sūriu Žingsnis 1
Paruoškite patiekalo įdarą. Įmuškite kiaušinius, supilkite pieną ir gerai išmaišykite plaktuvu.

Žingsnis 2

Filo su pusiau kietu sūriu Žingsnis 2
Iškepkite pyragą. Sumaišykite sūrį su itališkomis žolelėmis. Tolygiai paskirstykite ant kiekvieno tešlos lakšto, sulenkite lakštus į akordeoną ir sudėkite į kepimo indą. Supilkite pieno ir kiaušinių įdarą ir pašaukite į vidurinę orkaitės dalį 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos