Publikavimo data: 2024-06-23
Filo su pusiau kietu sūriu
Traškus ir sotus pyragas iš trapios filė tešlos ir kreminio skonio pusiau kieto goudos sūrio puikiai tinka pietums. Dėl lengvos tešlos pyragas yra dietinis, o goudos sūris - sveikas. Produkte yra aminorūgščių (lizino ir metionino), vitaminų B, A, E, C ir D, jis palankiai veikia odą, kaulų audinį, protinius gebėjimus ir regėjimą.
Žingsnis 1
Paruoškite patiekalo įdarą. Įmuškite kiaušinius, supilkite pieną ir gerai išmaišykite plaktuvu.
Žingsnis 2
Iškepkite pyragą. Sumaišykite sūrį su itališkomis žolelėmis. Tolygiai paskirstykite ant kiekvieno tešlos lakšto, sulenkite lakštus į akordeoną ir sudėkite į kepimo indą. Supilkite pieno ir kiaušinių įdarą ir pašaukite į vidurinę orkaitės dalį 40 minučių.
Kategorijos