Publikavimo data: 2024-06-23
Filo su radomero sūriu
Ideali tešla sūrio pyragui yra filė. Įdaras gali būti gaminamas iš skirtingų sūrių, pavyzdžiui, Radomerio ir Adygėjos sūrio. Radomer sūris yra saldaus ir kreminio skonio su graikinių riešutų užuominomis, o Adygėjos sūris yra neutralaus skonio ir puikiai tinka prie bet kokio patiekalo. Paruošta tešla po kepimo būna rausva ir traški, o sūrio įdaras švelnus ir labai skanus. Filo su radomero sūriu yra labai apetitiškas ir sotus, puikiai tinka sotiems pusryčiams ar užkandžiams.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Pusėje saulėgrąžų aliejaus ant vidutinės ugnies 5 min. pakepinkite svogūnus ir leiskite jiems atvėsti. Sumaišykite tarkuotą sūrį su manų kruopomis ir svogūnais. Įdarą padalykite į 6 porcijas.
Žingsnis 2
Paruoškite pyragą. Kiekvieną filė lakštą patepkite saulėgrąžų aliejumi, paskirstykite įdarą ant paviršiaus ir atsargiai susukite į sraigės formos ritinėlį. Sraiges perkelkite į aliejumi pateptą kepimo indą. Kiaušinius ir pieną suplakite plaktuvu ir atsargiai supilkite į pyragėlius. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
Kategorijos