Filo su radomero sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Filo su radomero sūriu

Ideali tešla sūrio pyragui yra filė. Įdaras gali būti gaminamas iš skirtingų sūrių, pavyzdžiui, Radomerio ir Adygėjos sūrio. Radomer sūris yra saldaus ir kreminio skonio su graikinių riešutų užuominomis, o Adygėjos sūris yra neutralaus skonio ir puikiai tinka prie bet kokio patiekalo. Paruošta tešla po kepimo būna rausva ir traški, o sūrio įdaras švelnus ir labai skanus. Filo su radomero sūriu yra labai apetitiškas ir sotus, puikiai tinka sotiems pusryčiams ar užkandžiams.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
294 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Filo su radomero sūriu Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Pusėje saulėgrąžų aliejaus ant vidutinės ugnies 5 min. pakepinkite svogūnus ir leiskite jiems atvėsti. Sumaišykite tarkuotą sūrį su manų kruopomis ir svogūnais. Įdarą padalykite į 6 porcijas.

Žingsnis 2

Filo su radomero sūriu Žingsnis 2
Paruoškite pyragą. Kiekvieną filė lakštą patepkite saulėgrąžų aliejumi, paskirstykite įdarą ant paviršiaus ir atsargiai susukite į sraigės formos ritinėlį. Sraiges perkelkite į aliejumi pateptą kepimo indą. Kiaušinius ir pieną suplakite plaktuvu ir atsargiai supilkite į pyragėlius. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos