Publikavimo data: 2024-09-17
Filo su raugintais kopūstais
Mėgstantiems kopūstų pyragą, bet prižiūrintiems savo figūrą, patiks galimybė šį patiekalą ruošti iš plonos, be mielių, fillo tešlos. Rauginti kopūstai yra itin sveikas produktas, išrastas senovės Kinijoje. Jame yra daug vitaminų ir mikroelementų, pieno ir acto rūgšties. Rauginti kopūstai laikomi netgi naudingesniais už šviežius kopūstus. Jis nepakeičiamas kovojant su avitaminoze.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Apkepkite maltą mėsą. Sudėkite kopūstus ir troškinkite 25-30 minučių. Įpilkite cukraus, grietinėlės, kumpio, aitriųjų paprikų padažo ir pipirų pagal skonį. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Surinkite pyragą. Ištepkite formą sviestu. Paimkite 2 lakštus phyllo, patepkite juos sviestu ir įdėkite į formą. Pusę įdaro tolygiai paskirstykite ant tešlos. Uždėkite kitą aliejumi patepto fillo sluoksnį, paskirstykite likusį įdarą ir užbaigkite paskutiniu tešlos sluoksniu. Dėkite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 30 minučių. Stebėkite, kad viršus nesudegtų.
Kategorijos