Publikavimo data: 2024-06-23
Filo su šaldytais miško grybais
Grybų sezonas jau baigėsi, bet kai kurie grybai liko užšaldyti? Tokiu atveju siūlome originalų receptą su filo tešla, kuriame galite naudoti miško atsargas. Receptas labai paprastas ir neužims daug laiko, tačiau gausite gardų grybų kūrinį, kuris, be sodraus skonio, turi daug skaidulinių medžiagų ir padeda mažinti cholesterolio kiekį kraujyje.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Kepkite kubeliais supjaustytus svogūnus saulėgrąžų aliejuje, kol pusiau apkeps. Sudėkite atšildytus grybus. Išmaišykite ir troškinkite 7-8 minutes. Pagardinkite druska ir pipirais ir dar kartą išmaišykite. Nuimkite nuo ugnies.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Kepimo skardą išklokite kepimo pergamento lakštu ir ant viršaus uždėkite tešlos lakštą. Tešlos lakštą patepkite sviestu. Tada į vidurį sudėkite grybų įdarą ir susukite. Pakartokite su kitu lakštu.
Žingsnis 3
Iškepkite fillo tešlą su grybais. Suktinukus su grybais patepkite sviestu ir dėkite į įkaitintą orkaitę. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25 minutes.
Kategorijos