Filo su šaldytais miško grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Filo su šaldytais miško grybais

Grybų sezonas jau baigėsi, bet kai kurie grybai liko užšaldyti? Tokiu atveju siūlome originalų receptą su filo tešla, kuriame galite naudoti miško atsargas. Receptas labai paprastas ir neužims daug laiko, tačiau gausite gardų grybų kūrinį, kuris, be sodraus skonio, turi daug skaidulinių medžiagų ir padeda mažinti cholesterolio kiekį kraujyje.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
249 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Filo su šaldytais miško grybais Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Kepkite kubeliais supjaustytus svogūnus saulėgrąžų aliejuje, kol pusiau apkeps. Sudėkite atšildytus grybus. Išmaišykite ir troškinkite 7-8 minutes. Pagardinkite druska ir pipirais ir dar kartą išmaišykite. Nuimkite nuo ugnies.

Žingsnis 2

Filo su šaldytais miško grybais Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Kepimo skardą išklokite kepimo pergamento lakštu ir ant viršaus uždėkite tešlos lakštą. Tešlos lakštą patepkite sviestu. Tada į vidurį sudėkite grybų įdarą ir susukite. Pakartokite su kitu lakštu.

Žingsnis 3

Filo su šaldytais miško grybais Žingsnis 3
Iškepkite fillo tešlą su grybais. Suktinukus su grybais patepkite sviestu ir dėkite į įkaitintą orkaitę. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos