Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Sudėkite špinatus ir kepkite, kol išgaruos visas skystis, maždaug 15 minučių. Špinatus atvėsinkite, sudėkite tarkuotą sūrį, vieną vištos kiaušinį, įberkite druskos ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite filo su šaldytais špinatais. Atskirkite filo lakštus vieną nuo kito, patepkite juos sviestu ir ant kiekvieno lakšto krašto dėkite įdarą, kad jis būtų vamzdelio formos. Suvyniokite tešlą į ritinėlį ir užspauskite kraštus, tada suvyniokite į sraigę ir įdėkite į formą. Pakartokite su likusia tešla ir įdaru. Paruoštą pyragą aptepkite kiaušiniu ir tolygiai apibarstykite sezamo sėklomis. Dėkite į karštą orkaitę ir kepkite 30-35 minutes, kol paruduos.